DynaVox Custom Sticks – 100% vaša kreacija

0
1

Jeste li ikada maštali o tome da posjedujete i svirate svoj custom model palica. Nije potrebno čekati trenutak kada ćete biti svjetski poznati bubnjar ili nešto poput toga da konačno svirate palice koje su napravljene po vašim osobnim specifikacijama i krasi ih vaše ime na površini ili vlastiti logo. Sve što je potrebno je kontaktirati DynaVox i s njima dogovoriti izradu vašeg custom modela. Mnogi su se odlučili za svoj vlastiti DynaVox Custom model, i nakon prve narudžbe naručili još.

Ono što dobivate kod DynaVox Custom ponude je mnogo više od samog logo dizajna. Prilikom narudžbe svojeg vlastitog modela palica nudi vam se geometrija palica prema vlastitom ukusu, selektirana cornus drva za izradu, posebna Antislip površina, 15 različitih vrsta drvenih i 3 različita najlonska vrha na izbor, dodatna ugradnja utega unutar palice (+-0.5 grama). Palice koje ćete dobiti su potpuno iste dužine i savršeno su ravne i uz sve to vrlo su izdržljive. Izdržljivost palica je povećana zbog cornus drveta koje je vrlo žilavo. Izdržljivost posebno dolazi do izražaja prilikom dugotrajnog sviranja rim-shot udaraca gdje će cornus drvo izdržati osjetno duže bez puknuća za razliku od ostalih vrsta drveta.

Ovo sve zvuči krasno no sigurno se pitati da li ćete morati izdvojiti pozamašnu sumu novaca za narudžbu svog custom modela. Odgovor je,nećete. Cijene custom modela se ne mijenjaju već 8 godina. Za seriju od 25 pari palica platiti ćete 6.5 € za par, a za seriju od 50 pari palica platiti ćete 6 € za par.

DynaVox proizvodi palice već duge 32 godine i većina bubnjara nakon probavanja njihovih palica ostaje vjerna DynaVox-u dugo vremena nakon prvog susreta, na vama je da ih probate i uvjerite se u njihovu kvalitetu.