Garbage najavili novi album za sljedeću godinu

0
1

garbage

Alt rock band iz Wisconsina, Garbage su najavili planove za izdanje novog albuma u 2014. godini.

Bendov producent i bubnjar, Butch Vig je izjavio za Billboard, da će ostati na okupu sve dok ne snime novi LP, za razliku kako su se razišli između albuma “Bleed Like Me“ iz ’05. godine i prošlogodišnjeg albuma, “Not Your Kind Of People“.

Mislim da želimo ubrzati stvari, te bi htjeli da album bude izdan slijedeće godine. Imamo nekoliko ponuda za svirke, ali se želimo potruditi da uđemo u studio u lipnju ove godine i započnemo rad na novom albumu“ , kaže Butch, te je nastavio; “ Svi smo uzbuđeni oko toga, nemamo već gotovih pjesama, ali imamo tonu ideja. Imam neke rifove koji mi se motaju po glavi. Ako počnemo na ljeto, i završimo sa snimanjem do zime, mogli bi ga očekivati za sljedeće proljeće, što bi bilo zakon“.

Garbage su nedavno snimili obradu pjesme “Beacause The Night“ (u originalnoj izvedbi od Patti Smith, kou je napisao Bruce Springsteen) za ovogodišnji Record Store Day. Snimka će biti dostupna 20. travnja, a Butch Vig je izjavio; “ Snimanje smo obavili u old-school stilu. U Hollywoodu smo otišli u ogromni studio i snimili pjesmu kako bi to Phil Spector učinio. Sve smo obavili u jednom danu i ispalo je prilično dobro“.