Subota, 23 ožujka, 2024

Culture Club će u Wembley Areni održati božićni koncert za 1000 posjetitelja

Poseban božićni nastup ikona pop kulture nazvan "Rainbow In The Dark" održat će se uživo pred limitiranim broj publike "u sigurnosnim balončićima", a nastup će se globalno moći pratiti putem Interneta

Nakon izjave Boyja Georgea kako ga je karantena zatekla u iznimno kreativnoj fazi te da je napisao dovoljno pjesama za barem 6 ili 7 novih albuma, Culture Club su usred pandemije korona virusa iznenadili najavom božićnog koncerta koji će se održati u Wembley Areni.

“Rainbow In The Dark”



Prvotno najavljen za 22. studenog u Royal Albert Hallu, poseban nastup ikona pop kulture, nazvan “Rainbow In The Dark”, odgođen za 19. prosinca, a uz novi datum promijenilo se i mjesto održavanja te je koncert preseljen u wembleyjevsku The SSE Arenu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli CULTURE CLUB (@cultureclubofficial)

Jedna od najvećih londonskih dvorana, mlađa sestra famoznog Wembley stadiona, ugostit će samo 1000 fanova. U prodaji su isključivo sjedeća mjesta u dvorani koja su maksimalno “raštrkana” kako bi se zadovoljili propisani uvjeti. Po uzoru na nastupe The Flaming Lipsa, svaki član publike koncert će pratiti iz svojeg sigurnosnog balona.

The Flaming Lips: Hoćemo li koncerte od sada pratiti svatko iz svog balona?

Unatoč limitiranom kapacitetu i činjenici kako je, u trenutačnim uvjetima, riječ o jednom od iznimno rijetkih (ako ne i jedinom) koncertu ovakvog karaktera, ulaznice – suprotno očekivanjima – nisu rasprodane odmah čim su puštene u prodaju. Uz ulaznice za koncert u Wembley Areni, također je moguće kupiti ulaznicu za globalno nastupa putem Interneta.

Naslovna fotografija: Culture Club, službeni vizual koncerta

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime