ARRESTED DEVELOPMENT žele upoznati hrvatske obožavatelje

ad

Desetak obožavatelja će u sljedećih 10 dana imati priliku kroz medije osvojiti upoznavanje s bendom!

Hip hop legende će se s obožavateljima družiti prije zagrebačkog i riječkog koncerta, a osobito ih veseli što će potpisivati albume i dijeliti autograme jer u  Hrvatsku dolaze prvi put!  Osim Zagreba i Rijeke na regionalnoj turneji posjetit će Ljubljanu, Sarajevo i Beograd. U Zagreb stižu iz Praga, a nakon ovih pet koncerata odlaze u Kanadu.

Kao što smo najavili na nastupima slave moć života i duhovnost pa ni ne čudi što se njihova životna filozofija vidi  i u njihovoj listi zahtjeva. Što se tiče prehrane, ne žele fast food već su naručili  jelovnik  koji uglavnom sadržava voće, voćne sokove, ribu, piletinu, soya mlijeko, tamni kruh…a kušat će i domaći hrvatski med – jednom riječju sve ono što će im dati snage za energičan nastup pred hrvatskom publikom.

Hip hop legende prvi put dolaze u regiju, a hrvatske će fanove razveseliti nastupima u Zagrebu, 7. lipnja u klubu Aquarius te u Rijeci, 9. lipnja u Stereo Dvorani! Ovo će biti jedinstvena prilika da publika uživo doživi bend koji je radijski eter zadužio s velikim hitovima kao što su „Everyday people“, „Tennessee“ i „Mr. Wendal“.

Speech, Motsho Eshe, One Love i Tasha Larae su vokali, a  prate ih odličan Za’ na basu (uz Arrested svirao je na CD-ima, ali i na nastupima s poznatim zvijezdama – među ostalime Herbiem Hancockom, INXS, Simple Minds, Chaka Khan, The Black Eyed Peas, The Roots…), Rasa Don za bubnjevima i JJ Boogie na gitari, a na regionalnim koncertima izvest će presjek hitova iz svoje bogate karijere!

Prije i poslije zagrebačkog koncerta DJ set imat će Phat Phillie, jedan od ključnih ljudi na hrvatskoj hip-hop sceni, a uskoro ćemo saznati tko zagrijava atmosferu za riječki koncert. Na ovoj turneji nažalost neće biti Baba Oje, spiritualni vođa grupe, jer je nedavno doživio moždani udar, ali se, po izjavama benda, oporavlja.