Ashdown za 15.godišnjicu

Već više od 15 godina Ashdown Engineering stoji iza najvećiih bassista svijeta sa svojim vrhunskim bass pojačalima. Za svoju 15. godišnjicu pripremili su nešto više, radi se o lampaškim pojačalima koja će svakako zadovoljiti I one najzahtjevnije.

Nabavljiva u 3 modela BTA kombinira već iskušanu kvalitetu ABM predpojačala s lampaškim pojačalom. Kod 550 Spyder glava I kombo pojačala koriste okrenutu tehnologiju; 500 wattnu ABM snagu kroz lampaško predpojačalo što daje bogat zvuk na svim frekvencijama. A za one koji žele više tu je 427 Small Block ili neodoljiv Little Bastard koji su 100% lampaška pojačala.

BTA 200, 300 i 400 glave

image

Kombinirajući jednostavnu kontrolu zvuka kroz standardne potenciometre s dva para kliznih EQ potenciometara za fino naštimavanje zvuka s Ashdown-ovim ABM predpojačalom koje je postalo klasika već kad se pojavilo u bass svijetu pred više od 10 godina.

BTA (Big Tube Head) ujedinio je treću generaciju ABM predpojačala s odabirom 200, 300 ili 400 watnog lampaškog pojačala. Sve opcije ABM pojačala su tu, EQ na ulazi ili izlazu kontroliran I pomoću footswitcha, ugrađeni kompresor I sub-harmonics generator, balansirani DI izlaz s sklopkom za odabir Pre/Post ekvalizacije, FX loop I izlaz za štimer.

BTA glave savršeno pašu uz Ashdown US seriju zvučnih kutija.

427 Small Block glava

image

Pogledamo li ispod poklopca ovoga lampaškog pojačala, pronaći ćete 8 KT88 lampi I tri orgomna transformatora dajući monstruoznu snagu koja će biti svima dovoljna. Trebate li čisti, masni ili prljavi ton to je pojačalo za vas. Predpojačalo je opremljeno ECC83 lampama.

427 Small Block glava ima high I low gain upaze, send I return za spajanje vanjskih efekata smješteni su na prednjoj ploči kao I mute sklopka, s gain I master volume potenciometrima I balansiranim DI izlazom s pre/post sklopkom.

427 Small Block glava savršeno odgovara s Ashdown US serijom zvučnih kutijama, o kojima možete više saznati na njihovoj web stranici.

Little Bastard glava

image

Buntovna, bezkompromisna I kul kao j****i James Dean I njegov auto čiji je I nadimak Little Bastard bili su inspiracija za ovo malo, predivno I odlično lampaško pojačalo. Označeno kao 30 watta, Little Bastard neće vam raznjeti glavu svojom glasnoćom, ali pojačalo opremljeno EL84 lampama čisto je dovoljno za bilo koji manji koncert, probu ili studijsko snimanje.

U predpojačalu su zaposlili ECC83 I ECC82 lampe, a pojačalo ima high I low gain ulaze, priklučke za spajanje vanjskih efekata na prednjoj ploči, bass, middle I treble kontrole, te mid shift I bass shift sklopkice, te bright I mute sklopku, kontrolu glasnoće I balansirani DI izlaz.

550 Spyder glava i touring combo pojačala

image

Nabavljiva kao super cool glava koja se montira u rack I 2 x 10” kombo, 550 kombinira toplinu 427 Small Block lampaškog predpojačala I dinamike 500 wattnog ABM pojačala. 550 Spyder pojačala imaju High I low ulaze, konektore za spajanje vanjskih efekata na prednjoj ploči, kontrolu basa, srednjih I visokih pomoću potenciometara te mid shift, bass shift I bright sklopke, mute sklopku, gain I master kontrolu glasnoće, te balansirani DI izlaz s pre/post opcijom. 550 Touring kombo pojačalo ima 2 x 10” zvučnike, dok 550 Spyder glava odlično odgovara uz Ashdown US seriju zvučnih kutija. Za više informacija o ovim pojačalima posjetite www.ashdownmusic.com.