Auguste predstavile svoj prvi spot

Ivana Lulić i Gordana Marković, poznatije kao Auguste – zagrebački kantautorski akustični pop duo, u ponedjeljak su izbacile svoj prvi spot za singl ‘Ona’. Ako još uvijek niste bacili pogled, obavezno to napravite i neko se vrijeme nećete moći odvojiti od ekrana. 🙂

Uz njihove vokale i gitaru, da zvuk bude potpuniji, sviraju i Tomislav Leko na klavijaturama, Jerko Jurin na bubnjevima te Marko Radić na basu. Ostalu ekipu bez koje spot ne bi izgledao ovako čine Helena Kezerić koja je utjelovila Nju, Tomislav Franjo Šušak kao On, zatim je iza kamere bio Filip Tot, a za retro štih pobrinule su se vizažistica Žana Kožul i asistentica šminke Ines Krajnović. Cure također kažu da su za pozadinske stvari koje se ne vide direktno na spotu, a puno su značile, zaslužni Boris Sekulić kao redatelj i montažer, Martina Nemčić i Markan Klub Dostava Zvuka.

Cijeli je spot, kao što to možete i vidjeti, sniman tijekom vjetrovitog dana na različitim lokacijama u Zagrebu, dok su romantične šarene scene prikazane u kafiću ‘Jutro’ u Teslinoj.

Sama priča koju u kadrovima slijede lokacije snimanja odiše jednostavnošću što se savršeno uklapa uz glazbenu podlogu i sve je odlično promišljeno i jako dobro napravljeno. Tekst pjesme se lako može „čitati“ – Ona i On ju fantastično zaokružuju, a opet se u dovoljno trenutaka kroz cijelu pjesmu pojavljuju i autorice koje su na početku spota prvo okrenute leđima, dok se na kraju, u zadnjoj sceni, okreću prema nama. Sve u svemu, predivna i zarazna pjesma prikazana kroz odličan spot, vrijedna svakog ponovnog slušanja.