Bang Bang objavili album prvijenac

Bang Bang, zagrebački retro pop bend koji je osvojio ovogodišnju nagradu Porin u kategoriji Novog izvođača godine, ali i nagradu za najviši ulaz novog izvođača na HR Top 40 u 2014. godini, objavio je album prvijenac “Bez obzira na sve”.

Na albumu se nalazi 10 pjesama uz bonus izvedbu pjesme “Imam (piano version)”. Album je sniman i miksan u studiju ZG Zvuk, a produkciju potpisuju Hrvoje Prskalo i Zvonimir Domazet. Sjajan dizajn potpisuje Ljubo Zdjelarević, a atraktivnu ilustraciju BooBoo Tannenbaum.

“Pričati o svom albumu i to prvom, vrlo je nezahvalno. Sve ono što smo htjeli reći mislim da smo i snimili. Naravno da smo jako sretni i zadovoljni, ali isto tako jedva čekamo čuti komentare prijatelja i struke”, izjavila je pjevačica Lara Antić.

“Pjesma ‘Za kraj’ napisana je za film ‘Zimski kamp’ koji je producirao naš prijatelj Davor Travinić, koji zajedno s Ecijom Ojdanić, glumi glavnu ulogu”, dodala je Lara.

Bang bang čine iskusni glazbenici ali i međusobno dugogodišnji prijatelji; pjevačica i glumica Lara Antić, klavijaturistkinja i pjevačica Jelena Domazet, gitarist, producent, ujedno autor većine tekstova i glazbeHrvoje Prskalo, gitarist, aranžer i glazbeni producent Zvonimir Domazet, Tomislav Hajak na bubnjevima i Nikola Matić na bas gitari. Iza sebe imaju pet uspješnih singlova i brojne koncertne nastupe.

Više o bendu saznajte na:
https://www.facebook.com/pages/BANG-BANG/232455310216744?fref=ts