Bang Bang u Šibeniku predstavlja novi singl “Prijezir”

Ovogodišnje 19. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku na svojoj će pozornici ugostiti zagrebačko-šibenski bend Bang Bang, a u natjecateljskom dijelu programa predstavit će se s pjesmom “Prijezir”.

bang2Tema pjesme ˝Prijezir” je prevara i osjećaj razočaranja koji ostaje nakon prekida. Tekst pjesme potpisuje Hrvoje Prskalo, dok je glazba nastala u suradnji s Zvonimirom Domazetom.” – objasnila je Lara Antić, šibenski dio benda Bang Bang.

Kako sami naglašavaju, prijava na šibensku Šansonu dogodila se spontano. Prošle se godine dio benda u vrijeme festivala zatekao u Šibeniku i oduševila ih je atmosfera festivala i izbor pjesama. Odlučili su biti dio te priče i poslali su pjesmu na natječaj, na kojem su i prošli.

Mislimo da će se pjesma ˝Prijezir˝ jako lijepo uklopiti u festival kao i u prostor na kojem se festival održava. Veseli nas i pratnja gudača. To će biti prvi put da pjesmu uživo izvodimo u tom aranžmanu. Naravno, tu je i neizostavna veza sa Šibenikom koju imam od djetinjstva pa osjećam i veliku odgovornost i tremu nastupiti pred šibenskom publikom, ali vjerujem da će sve proći u najboljem redu te da ćemo svi zajedno uživati.” – rekla je Lara o nadolazećem nastupu i dodala: “Ostale dane,prije i nakon festivala iskoristit ćemo za odmor te ću ostatak benda upoznati sa Šibenikom i najboljim mjestima za uživanje.”

Bang Bang je 2015. godine osvojio nagradu Porin u kategoriji “Najbolji novi izvođač” te još nekoliko prestižnih nagrada među kojima valja istaknuti nagradu “Music pub Zlatka Turkalja” za najbolji album 2015. godine. Iza sebe imaju album “Bez obzira na sve” na kojem su se našli brojni hitovi kao što su “Imam”, “Nešto me pogodilo”, “Negdje na cesti” i drugi.