BIG FOOT MAMA u Laškom sa Warren Haynesom

BFM_foto-bruno_sedevcic-(14Slovenski BigFoot Mama pripremaju pravu međunarodnu rock suradnju. Na pozornici Pivo in Cvetje festivala u Laškom u četvrtak 11.srpnja ugostit će legendarnog Warren Haynesa.

Uz legendarnog američkog rock i blues gitarista, pjevača, autora i redatelja, osnivača benda Gov’t Mule, Big Foot Mama će zaokružiti vrlo uspješan period nastupa kojima su promovirali svoj prošlogodišnji album ‘Exit’. Valja svakako spomenuti premijeru albuma u punim ljubljanskim Križankama, no vjerujemo da ovu svirku svi članovi benda očekuju sa posebnim nestrpljenjem.

Warren+HaynesWarren Haynes, 23. na ljestvici 100 najvećih gitarista u povijesti magazina Rolling Stone, jedan je od najaktivnijih glazbenika današnjice – osnivač je benda Gov’t Mule, sudjeluje u radu benda The Dead, koja nakon smrti Jerrya Garcie nastavlja i njeguje glazbenu ostavštinu legendarnih Grateful Dead, a svira i pjeva i u The Allman Brothers Band. Upravo s njima je dobio nagradu Grammy za životno djelo.

Najpoznatija pjesma Warrena Haynesa svakako je ‘Soulshine’, no koautor je i mnogih drugih pjesama koje izvode i drugi glazbenici na američkoj sceni.

Solo albumom ‘Man in Motion’, prije dvije godine, zaradio je Grammy nominaciju za najbolji blues album.

Ulaznice po cijeni od 10 € u pretprodaji pronađite na svim prodajnim mjestima Eventima.

Ne propustite izvrsnu Big Foot Mama s odličnim Warrenon Haynes je u četvrtak, 11.srpnja u Laškom na festivalu Pivo in Cvetje.