Bill Ward (ex.Black Sabbath) nemože poslušati novi album Sabbatha

bill-wardOriginalni bubnjar Black Sabbatha, Bill Ward, priznao je da se nemože prisiliti poslušati novi album benda. Poslušao je manje od minute prve pjesme i odustao.

Ward je izbjegao ponovno okupljanje benda prošle godine zbog toga što mu se, kako kaže, nije svidio ponuđeni ugovor. Posao je umjesto njega odradio Brad Wilk, bubnjar Rage Against The Machine.

Za Rock Cellar Ward je izjavio: “Jedino što sam čuo sa ‘13’ je možda 40 sekundi prve pjesme. Onda sam je ugasio. Rekao sam – ‘Ne mogu to više slušati.’”

“Nisam čuo ništa s tog albuma, i da budem sasvim iskren, nije me briga za to. Previše je bolno. Želim im svu sreću – dobro, ne treba im sreća, ali želim im sve najbolje na svijetu. Ali ne mogu to slušati, to je ‘preblizu kući’.”

U cijeloj ovoj priči Ward spominje i pozitivne stvari, kao što su pisma obožavatelja kojima daju podršku njegovoj odluci.

“To me razara. Čak i sad kad govorim o tome nisam daleko od suza.” rekao je za kraj i dodao “Ali moram slijediti svoje srce i u najtežim situacijama.”