DAMIR KUKURUZOVIĆ uz Zorana Predina uživo predstavio novi album “My Django Family”

kukuruzovic
Foto by Davor Hrvoj (Damir Kukuruzović)

Sisak i sisački Siscia Jazz Klub sinoć su odisali klasičnim swing zvukom. Damir Kukuruzović je upravo tamo, uz prisutnost prijatelja, mnogih kolega i bliskih suradnika, te uz malu pomoć glazbenika Zorana Predina, uživo predstavio svoj novi album „My Django Family“.

Predin, koji je ujedno i jedan od gostiju na spomenutom albumu, pridružio se Kukuruzoviću na pozornici otpjevavši tri glazbena broja, uključujući i pjesmu „Uzmi me“ s kojom je album „My Django Family“ sredinom godine i najavljen.

O albumu koji prvenstveno promovira Djangovu glazbu, ali i osvaja  šarmom i tehničkom virtuoznošću, par riječi publici i bendu uputio je i poznati jazz kritičar Davor Hrvoj.

„My Django Family“ od nedavno se nalazi na policama dućana diljem Hrvatske, a sadrži 10 pjesama na kojima, uz već spomenutog Zorana Predina, gostuju i planetarno cijenjeni Wawau Adler i Raphael Fays, te gitaristički heroj Kukuruzovićeve mladosti, Vlatko Stefanovski.

Više o sinoćnjoj promociji u Siscia Jazz Klubu, te nadolazećim planovima Damira Kukuruzovića potražite na njegovoj službenoj stranici  http://www.damirkukuruzovic.com/ te Facebook stranici.