DDrum, Amedia i Aquarian predstavljeni zagrebačkim bubnjarima

ddrum-ekipa

Šolc, Frljak, Manči (Sonitus) & Klarić @ Sax!

Jučer (22.04.) je u zagrebačkom klubu Sax! održana prezentacija poznatog svjetskog proizvođača bubnjeva DDrum kojeg na hrvatskom tržištu zastupa koprivnička tvrtka Sonitus.

ddrum-frljakUz tri modela koja su bila predstavljena i postavljena za probu, DDrum D2, DDrum Reflex i DDrum Dios Maple, posjetioci su mogli isprobati i Amedia činele različitih modela, kao i Aquarian opne za bubnjeve.

Prezentacija i isprobavanje je počelo već u 19:30 sati, a veliki broj zainteresiranih, te poznata lica bubnjarske scene, pokazuju da je DDrum zapeo za oko našim bubnjarima. Nije nedostajalo ni pitanja vezanih uz činele tradicionalne izrade turskog proizvođača Amedia.

Svoje umijeće na DDrumu pokazali su Alen Frljak i Mario Klarić. Zajedničkim su solom na jednom kompletu bubnjeva napravili savršenu podlogu za nastup mladim plesačima break dancea – Perfect Circle Crew.

ddrum-solcVečer je završila odličnim nastupom Dražena Šolca uz Dubravka Voriha, Brunu Micetića i Juricu Leikauffa.

I nakon završetka svirke bubnjarima su na raspolaganju bili izloženi kompleti, tako da se testiranje nastavilo i nakon službenog završetka programa.