Dječaci otvorili Gričevanje

djecaci-gricevanjeSinoć je na platou Gradec započelo Gričevanje. Dečki iz Splita donijeli su tračak sunca u naš grad i napravili vrhunski ugođaj tijekom dvosatnog nastupa.

Dječaci, kako sami kažu, vole svirati u Zagrebu, a sinoć se na platou Gradec vidjelo da i Zagreb voli kad oni dođu u goste. Ovaj trio fantasticus je izveo svoje hitove Dalmacija, parodiju na zagrebačku scenu Ziđibi, Maci, popularni Lovrinac ili pak Punjene paprike. Tijekom nastupa niti jedno Picassovo djelo nije završilo na Lovrincu.

Nakon Dječaka zabava se premjestila u bonbon kupolu gdje je nastup DJ Emila Darkera uzavrio krv posjetiteljima koji su se razbacali na rock i žešće hitove te se dobra zabava nastavila do sitnih sati. U susjednoj Vino&Ino kupoli za funk glazbu koja tjera na ples bio je zadužen DJ Chill.

Od danas se Gričevanje seli na drugu lokaciju. Od 20 sati nastupa Gatuzo na krovu garaže Tuškanac. Već sutra, 6. travnja, nas očekuje nastup grupa Moraines i Ha Det Bra, a u nedjelju, 7. travnja, na rasporedu je surf škola s The Bambi Molesters. Svi koncerti su u 20 sati.

http://www.gricevanje.com
http://www.facebook.com/gricevanje

press