Drugi dubstep singl Korna i Skrillexa

korn_thumb

Korn je predstavio još jedan singl, ovaj put se radi o pjesmi “Narcissistic Cannibal”, s njihovog nadolazećeg albuma The Path of Totality, inspiriranog dubstep zvukom. U linku ispod možete poslušati novi singl i provjeriti kompletan popis pjesama s novog studijskog izdanja.

Kao što smo već pisali, Korn je prije nekoliko mjeseci morao otkazati objavu svog dubstep EP-a što će se možda pokazati jednom od boljih odluka koju su donijeli. Nakon uspjeha njihovog singla Get Up, javio se novi interes za bend na kakav nisu baš naišli prilikom objave njihovog posljednjeg albuma Korn III: Remember Who You Are. Projekt sada znan pod imenom The Path to Totality, proširen je na format albuma koji bi trebao biti objavljen krajem ove godine, prema posljednjim informacijama 05.prosinca.

Sve pjesme na albumu snimljene su u suradnji s glazbenicima i producentima specijaliziranima u elektronskoj glazbi. Na prva dva objavljena singla (Get Up i danas objavljeni Narcissistic Cannibal) suradnja je odrađena s Skrillexom, američkim complextro producentom i nekadašnjim frontmanom benda From First to Last, koji se pojavljuje na ukupno tri stvari na albumu.

The Path of Totality bit će dostupan u dvije verzije – standardnom albumu s jedanaest pjesama te deluxe izdanju koje će uključivati DVD Encounter, koji je Korn snimio u rodnom Bakersfieldu.

‘The Path of Totality’ popis pjesama:

 1. ‘The Path of Totality’ tracklist
 2. ‘Bleeding Out’
 3. ‘Chaos Lives In Everything’
 4. ‘Kill Mercy Within’
 5. ‘My Wall’
 6. ‘Narcisstic Cannibal’
 7. ‘Illuminati’
 8. ‘Burn The Obedient’
 9. ‘Sanctuary’
 10. ‘Let’s Go’
 11. ‘Get Up!’
 12. ‘Way Too Far’

Korn ‘Narcissistic Cannibal (feat Skrillex and Kill the Noise)’