EN FACE ima novi singl ”Ona spava”

Godina 2015. zaista je bila uspješna za riječku grupu En Face. Singlom ”Ti si ta” predstavili su se na prošlogodišnjem CMC festivalu i osvojili hrvatsko slušateljstvo te tako stigli na godišnju TOP 40 listu najslušanijih singlova Hrvatske diskografske udruge i sustava praćenja 1Played.

Takav uspjeh zaista je sjajan uvod u novu godinu s novim singlom! Riječ je o pjesmi ”Ona spava” koja je sinoć premijerno predstavljena u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

”Ona, koja spava, praktički je ona kojoj sam prije pola godine govorio „Ti si ta“. Ista dama zbog koje ćemo sljedeći tjedan snimati videospot.” izjavio je Sandro Bastiančić povodom radijske premijere.

En Face je nastavio suradnju s eminentnim riječkim autorom i producentom Robertom Funčićem kod kojeg su snimili već nekoliko pjesama za novi album. Pjesmu je aranžirao cijeli bend u suradnji s Robertom Funčićem, tekst potpisuje Sandro Bastiančić dok je autor glazbe Miro Vidović.

Dok čekamo objavu videospota, pogledajte snimku unplugged nastupa u riječkom book cafeu ”Dnevni boravak” gdje su En Face odsvirali svoje uspješnice: