Erasure objavili novi album

clip_image002Pioniri synthpopa Erasure, upravo su objavili svoj  novi album, Tomorrow’s World, koji je ljetos najavljen singlom, ‘When I Start To (Break It All Down)’ , a sada ga promoviraju i novim singlom ‘Be With You’.

Uz sintetičke melodije i elektronske beatove koji su dominantni kao i uvijek,  uz Vinceovo korištenje vlastite ‘vintage’ kolekcije analognih sintisajzera kao završnog ‘toucha’, album donosi nove himne hedonizmu i boli , sa  kojima su Erasure spremni  udariti još jednom svoj univerzalni akord. Tomorrow’s World zvuči kao ponovno pokrenuti Erasure, pomlađen i potpuno napunjenih baterija. Bezvremenski i svjetski, oni se nikada ne vraćaju unazad . Takva i je  sama bit pravog popa: velika proslava upravo ovdje, upravo sada.

Album je producirao jedan od najboljih novih talenata na plesnoj sceni, Frankmusik ( koji je već surađivao sa zvijezdama poput  Lady Gag a , Pet  Shop Boys, Ellie Goulding), dok je miks radio Rob Orton.

Tomorrow’s World  sniman je u New Yorku, Londonu i u studiu Vincea Clarka u Maineu , od siječnja do lipnja 2011,  nakon kratke pauze  u zajedničkom radu dua,  za vrijeme koje je Andy Bell snimio i objavio svoj drugi solo album Non Stop, a Vince Clark se ponovo udružio sa Alison Moyet za povratničku turneju Yazoo. Konačni rezultat je zbirka elektronskih pjesama koje zvuče potpuno suvremeno i klasično u isto vrijeme. Sve pjesme napisali su Bell i Clarke .

Od Lady Gage do Metronomy, futuristički i elektronski zvuk koji Erasure predstavlja  na glazbenoj sceni,  danas je važniji nego ikad i opet ponovno puni energijom globalnu glazbenu scenu. Nagrađivani duo, Vince Clarke i Andy Bell  lansirali su niz utjecajnih i uspješnih pop himni. Pjesme poput ”A Little Respect”, ”Sometimes”, ”Victim Of Love”, ”Ship Of Fools”, ”Chains Of Love”, ”The Circus”, i ”Breathe”, osigurale su impresivnu prisutnost na ljestvicama singlova dopunjene sa pet uzastopnih ‘No 1’ albuma, uključujući The Innocents, Wild!, Chorus i  albuma koji je označio  početak Abbinog svjetskog  ‘revival-a’ Abba-esque.

Tomorrow’s World u prodaji je kao jednostruko cd i digital izdanje sa 9 novih pjesama, te kako deluxe cd i digital izdanje koje uključuje dodatnih 8 snimaka uključujući alternativne mikseve, remiks prvog singla, te četiri demo verzije pjesama sa albuma. Oba izdanja možete kupiti u cd i digitalnom izdanju na www.dallasmusicshop.com .

TOMORROW’S WORLD :
1.  Be With You
2.  Fill Us With Fire
3.  What Will I Say When You’re Gone?
4.  You’ve Got To Save Me Right Now
5.  A Whole Lotta Love Run Riot
6.  When I Start To (Break It All Down)
7.  I Lose Myself
8.  Then I Go Twisting
9.  Just When I Thought It Was Ending

Bonus Disk
1.     I Lose Myself – “No Self Control” – Mix by Gareth Jones
2.    Give Me Life – Exclusive B-Side
3.    Fill Us With Fire – “Fired Up” – Mix by Gareth Jones
4.    When I Start To (Break It All Down) – Frankmusik Remix
5.    Clash (I Lose Myself ) – Demo Version
6.    Big Song (Fill Us With Fire) – Demo Version
7.    Major 7th (Be With You) – Demo Version
8.    Save Me (You’ve got to save me right now) – Demo Version