Francuski elektronski duo Justice objavljuje novi EP

Francuski elektronski dvojac  Gaspard Augé i Xavier de Rosnay poznatiji kao Justice, nastavlja crpiti sve što može sa svog posljednjeg albuma Audio, Video, Disco (2011.) objavom novog EP-a.

Novi EP „Helix“ trebao bi biti objavljen 7.siječnja izričito u digitalnom izdanju preko Ed Banger recordsa. Od pet pjesama koje će se naći na njemu, tri su verzije naslovne pjesme „Helix“ (produžena verzija i dva remiksa), pjesma „Ohio“ te na posljednjem albumu skriveni bonus „Presence“.

Helix EP popis pjesama:
01. Helix (Extended)
02. Presence
03. Ohio
04. Helix (Gesaffelstein Vision remix)
05. Helix (Domenico Torti’s Headspin remix)

Prvi studijski album „†“ bio je pokušaj da duo stvori ime za sebe pored već etabliranih sunarodnjaka Daft Punka za koji je Justice bio nominiran u više glazbenih kategorija Grammy i MTV Awardsa. Album se probio prvim singlom “D.A.N.C.E.” koji im je donio uspjeh gotovo preko noći. Posljednji album Audio, Video, Disco je predstavljen kao posve drukčija priča s onim što je bend nazvao „prog rock albumom, na kojem bend zapravo ne zna što svira“ no priča mora da je bila uspješna jer je britanski Muse istaknuo upravo ovaj dvojac kao svojevrsnu inspiraciju na svom posljednjem albumu.