Gibraltar Softy Throne Delmar – stolice s popularnim omotom

Najvjerojatnije su svi više-manje upoznati s tvrtkom Delmar. Za one koji ne znaju tko je Delmar i što oni rade, za njih ćemo spomenuti da Delmar radi visoko kvalitetne omote za bubnjarske školjke. Oni su vrlo kvalitetni, super izgledaju i neće se lagano otkinuti s školjaka vašeg bubnja. Gibraltar-u je pala ideja koja do sad nije pala niti jednoj drugoj kompaniji na pamet, a to je da Delmar omote stave na jednu od svojih serija bubnjarskih stolica. Kao rezultat te ideje, nastala su do sad četiri modela koji se razlikuju samo po izgledu Delmar omota, a to su ; Black Diamond Softy Throne, Black Tiger Stripe Softy Throne, White Pearl Softy Throne te White Tiger Stripe Softy Throne.

Gibraltar Softy Throne stolci se sastoje od 5 inča debele “Super Soft” pjene koja zapunjava unutrašnjost sjedeće podloge i osigurava vam maksimalnu udobnost prilikom sviranja. S bočne strane sjedeće podloge se nalazi popularni Delmar omot. Nogice su Rock Solid jednostruke ali opet vrlo čvrste i neće tako lagano ustuknuti pred silama koje pritišću stolac. Sistem za podešavanje visine je napravljen od die-casta (lijevanog čelika). Tu je još i memory lock za dodatnu stabilnost i zabilježavanje i održavanje željene visine stolca. Visina stolca je podesiva i to od 21 inč do 30 inča. Podno svega se nalaze gumene navlake koje su montirane na nogicama i držat će vaš stolac na mjestu.

Ukoliko tražite udoban, čvrst i pouzdan bubnjarski stolac koji odiše retro vibrom i izgleda super, Gibraltar vam onda nudi svoju Softy Throne seriju s Delmar omotom. Kvaliteta je vidljiva na prvi pogled, potvrda iste će biti nakon svakog sviranja, a i cijena će ugodno iznenaditi svakoga.