Goblini u počast Tusti objavili singl sa kompilacije “Za Tebe – a tribute to KUD Idijoti”

Nakon singlova koje su iznjedrili Hladno Pivo i Rambo Amadeus, sa kompilacije posvećene punk legendama, bendu KUD Idijoti, stiže i singl iz kuhinje šabačkih GOBLINA. U pitanju je obrada pjesme “Marjane, Marjane” sa albuma “Megapunk”.

Jako nam je drago što možemo da biti dio ove priče gde su se okupili svi bendovi iz bivše Jugoslavije. KUD Idijoti su vrlo važan bend kada pričamo o našoj punk sceni i nadamo se da će ova kompilacija i nekim novim klincima objasniti koliki je utjecaj ova četvorka imala na sve bendove koji trenutno rade i stvaraju.” ističu šabački pankeri.

tusta_thumb.gifKompilacija “Za Tebe – a tribute to KUD Idijoti” će svjetlost dana ugledati 14.listopada, na godišnjicu smrti pjevača Branka Črnca – Tuste. U stvaranju ove kompilacije sudjelovalo je 25 bendova, a pored Hladnog Piva, Ramba Amadeusa i Goblina, svoj doprinos su dali bendovi Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., Lačni Franz, Novembar, Psihomodo Pop, tito’s boys i mnogi drugi.

Izdavač kompilacije je kuća Nocturne Media, a sav prihod ostvaren od prodaje fizičkog i digitalnog izdanja će biti uplaćen u humanitarne svrhe fondu za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Comments

comments