HARP EXPLOSION – Nova izdanja usnoharmonikaša iz Vinkovaca

Harp Explosion 7 inch frontIgor Djeke – Iggy, već neko vrijeme poznat i kao novi član Disciplin A Kitschme, nastavlja svoj one man band projekt i objavljuje dva nova Harp Explosion izdanja.

Svoj neobični stil glazbe koji naziva garage-blues, Iggy promovira samostalnim izdanjima i nastupima u regiji i šire, pa je tako prošle godine dospio i na festival one man bendova u Portugal.

U 7.mj 2014. Iggy samostalno objavljuje svoj treći CD album “5 Years Later” kojim obilježava 5 godina postojanja one man benda. Osim uobičajenog harmonica looping  stila kakvog smo mogli čuti na prva dva albuma, ovdje gostuje i internacionalna ekipa glazbenika koja dodatno čini ovaj album zanimljivim.

Album je dobio odlične kritike a dvije instrumentalne pjesme objavljene su i na vinilu za nezavisnu izdavačku kuću Noisegames Records iz Švicarske. Vinil singl nosi naziv “Atom Age Harmonica Blowout” a na B strani gostuje legendarny Walter Daniels (Jack o’ Fire, Big Foot Chester…) iz Austin, Texas-a.

Album “5 Years Later” i vinil singl “Atom Age Harmonica Blowout” se mogu poslušati na bandcamp stranici  http://harpexplosion.bandcamp.com/  a naručiti se mogu preko Harp Explosion FB stranice ili porukom na iggy.harp.explosion@facebook.com