Heart In Hand spotom najavljuju novi album

Nakon uspješnog albuma prvijenca „Only Memories“ sve popularniji Heart In Hand, melodic harcore band s južne obale Ujedinjenog Kraljevstva, izbacio je novi video spot za pjesmu „Life Goes On…“ kao najavu za drugi studijski album pod nazivom „Almost There“.

Heart In Hand svoj rad opisuje kao mješavinu „bijesnog“ hardcora, žestokih breakdownova i tekstova emocionalne tematike što se jasno vidi kroz fantastični umjetnički sadržaj njihovog debitantskog albuma koji se obavezno preporuča na slušanje ako to već nije učinjeno!

Spot za pjesmu „Life Goes On…“  još je jedno velemajstorsko dijelo koje je izašlo iz radionice ovih hardcore genijalaca, a snimljen je i produciran od strane Crisa Stockingsa. Izdavanje samog albuma najavljeno je za veljaču 2013., a kao i prvi album izaći će pod izdavačkom kućom Siege of Amida Records. Za one najnestrpljivije album je već sad moguće „rezervirati“ na službenoj stranici izdavačke kuće i nadamo se da će nam se svima slediti krv u žilama, jer spomenuta pjesma, koja je najava za sam album, je majstorski kreirana u svakom pogledu.

Heart In Hand trenutno se nalazi na europskoj turneji kao podrška hardcore velikanima Miss May I i Texas In July i ustrajni su u tom da se probiju na sam vrh svjetske hardcore scene. Ostale vijesti o budućnosti ovog banda možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici te na stranici Twittera, a spot možete pogledati u linku iznad.