Hiperproduktivan Rob Zombie donosi album, film i knjigu

Trenutno hiperproduktivni Rob Zombie  završava „Twins of Evil“ turneju s  Marilyn Mansonom i već se bacio na dovršavanje svog novog albuma i odrađuje posljednje pripreme za promociju svog producentskog filmskog uratka „The Lords of Salem“.

Unatoč što ih je imao spremne, Rob nije otkrio ni jednu od novih stvari tokom turneje s Mansonom. Njegov posljednji glazbeni uradak „Hellbilly Deluxe II“ objavljen je prije dvije godine, a kako obećaje novi album (nepoznatog naslova) koji će biti objavljen početkom slijedeće godine, bit će još „mračniji, žešći i uvrnutiji“ jer kako tvrdi – nalazi se u svom najkreativnijem i najuspješnijem periodu što će se jasno vidjeti na albumu.

Ovaj glazbenik i redatelj, nedavno je premijerno predstavio svoj horor „The Lords of Salem“ na filmskom festivalu u Torontu nakon čega se digla velika buka oko prava za njegovu distribuciju gdje je na kraju Anchor Bay platio “siću” od dva milijuna dolara  za ista. Radnja filma vrti se oko radijskih DJ-a (jedna od njih je njegova supruga Sheri Moon Zombie) koji u eteru puste heavy metal pjesmu pristiglu u tajnovitom paketu te na taj način oslobode klan vještica star tri stoljeća. Očekivano, zar ne? John 5, također iz Zombievog benda, skladao je glazbu za film.

U isto vrijeme, uz sve ovo što smo nabrojali, Zombie radi s piscem B.K. Evensonom na knjizi koja će biti povezana s filmom te će biti objavljena u ožujku, mjesec dana prije službene objave filma.  Knjiga bi trebala ponuditi malo drukčije iskustvo otkrivanjem puno više detalja same priče filma. U nastavku možete pogledati i službeni trailer.