Hladno pivo se oprašta od “Svijeta glamura”

end-of-svijet-glamuraVeć najavljenim koncertom na Šalati, 25. 5., Hladno pivo će obilježiti dugu i uspješnu karijeru, ali i zatvoriti par poglavlja.

Nakon 25 godina sviranja, grupa je posljednjih par mjeseci prošla kroz nekoliko osobnih i glazbenih promjena. Tako s njima više nije trubač Stipe, a dečki nastavljaju kao četvorka s pridruženim multiinstrumentalistom Dedom.

Koncert će ujedno biti i finalni obračun s aktualnim albumom „Svijet glamura“ kojeg je bend dijelio sa svojom publikom zadnje dvije godine, a obilježili su ga „Ezoterija“, „Svijet glamura“ i „Pravo ja“.

U međuvremenu, dečki su ušli u studio Present i sa svojim prijateljem i producentom Denykenom snimili novu pjesmu kojom najavljuju novo razdoblje i kojom se pozdravljaju od „Svijeta glamura“.

„Dan radosti“, kako je spontano prozvan koncert, bit će uistinu dan radosti za neke. Naime, Hladno pivo je objavilo da traži predgrupu, a svi zainteresirani mogu slati svoje materijale do 20. travnja na sljedeći link:https://www.facebook.com/pages/Dan-Radosti/288901147909218?ref=hl

Hladno Pivo izabrat će 5 bendova nakon čega će se glasovima FB fanova i benda odabrati grupa koja će otvoriti koncert na Šalati.

press