Hoomstock zaključio lineup uz Kawasaki 3p, Mnogi Drugi i Tight Grips

hoomstock

Hoomstock (19. i 20. kolovoz-Hum na Sutli) s tri nova imena zaključuje line-up za ovu godinu. Majkama, TBF-u, Kandžiji i Golim ženama, M.O.R.T.-u, Gatuzu, Breakdown!-u i Social Blueu, pridružuju se još Kawasaki 3p, Mnogi Drugi i Tight Grips.

Kao zadnji as u rukavu čuvalo se ime Kawasaki 3p. O zagrebačkim zajebantskim punkerima ne treba pretjerano trošiti riječi jer njihovi hitovi najbolje govore o njima. Nakon dva uspješna albuma, prošle godine su izdali i treći “Goli zbog pasa” kojim su samo potvrdili reputaciju kao jednog od najboljih bendova na našoj sceni.

Tijekom travnja primale su se prijave, a tijekom svibnja glasovalo se za natječaj “Rokaj s nama na Hoomstocku“. Pobjednik po stručnom žiriju je bio bend koji je ujedno i skupio najviše lajkova tijekom glasovanja, a to su Mnogi drugi. Mnogi drugi su još relativno mlad bend, iza sebe imaju nekoliko singlova, a kako sve to zvuči, imat ćemo prilike vidjeti uživo na humskoj bini.

20hgf-tightgripsNa finalu HGF-a čekalo se koji će bend pobijediti i time zaslužiti svoje mjesto na ovogodišnjem Hoomstocku. Glas je otišao za pobjednike, a to su mladići Tight Grips iz Karlovca koji su jednostavno oduševili svojom vizijom alternativnog rocka, dok je frontmen izdominirao svojim nastupom. Očekuje se najmanje jednako dojmljiv nastup i na Hoomstocku.

Osim putem Internet stranice i facebook profila, sve bitne informacije možete pronaći i na službenom festivalskom listu Pouliterca koju se redovito objavljuje do početka festivala. Drugi broj već je vani.

Produžena je i pretprodajna cijena festivalske karte od 50kn do srijede, 15. srpnja, a one se mogu nabaviti putem sustava Entrio.