Humanitarni Hells Angels MC Poker Run 2013

poker-run-plakat-mailVeć dugi niz godina, jedom godišnje organizira se tradicionalni, popularni ‘Poker Run’.  Vožnjom u velikoj koloni  po Zagrebu, motoristi obilaze klubove i kafiće te bikerska okupljališta i u svakome se izvlače karte. Oni koji turu završe s najjačim kartama, dobivaju nagrade sponzora.
Sav prihod ide u humanitarne svrhe, a ove će se godine prikupljenim novcem kupiti darovi  za nezbrinutu djecu iz Doma u Nazorovoj.

Okupljanje je  u subotu 20. travnja u 11 sati u Clubhouse-u HAMC u Sesvetama (Sesvetska Cesta 73), a polazak kolone je u 13 sati. Za simboličnu naknadu od 50 kn motoristi sudjeluju u nagradnoj igri – skupljanju karata, a zauzvrat imaju nekoliko besplatnih pića i hranu! Poker Run je više od motosusreta, stalno se nešto događa i svatko tko igra ima priliku osvojiti vrlo bogate nagrade. Prošlogodišnja nagrada za osvojeno prvo mjesto bila je u ukupnoj protuvrijednosti 1000 eura, a ostale, također bogate nagrade dobija prvih 10 sa najjačim kartama, tako da postoji velika mogućnost za osvajanje istih!