Inmate – “Endless Desires”

“Endless Desires” je novi videosot metal grupe Inmate iz Velenja. Pjesma se nalazi na njihovom drugom albumu “Tree of life”, koji se u prodaji našao u kolovozu prošle godine. Verzija pjesme iz videospota se razlikuje od originala jer je novu vokalnu dionicu snimio i jedan od novih vokala, Aleksander Kolar.

Video je snimio i producirao novi član grupe Inmate – Maro Duplišak. U spotu, koji je snimio u Dubaiju u UAE, nastupa Tia Kristian Tajnšek.

Pjesma govori o bezgraničnim, beskonačnim materijalnim željama čovjeka. Izlaze iz njegovih misli, a nikada nisu zadovoljne i ispunjene. Naš um je nemoguće trajno zadovoljiti s tim što nam se nudi. Kroz život žurimo kao luđaci. Postali smo pohlepni da bi uživali. Razgovaramo o bespotrebnim stvarima i tražimo slavu i čast. Osljepljujemo i varamo se. Kada ćemo prestati sa time? Da li smo svjesni, da je čovjekov način života najveći dar za samospoznaju? Da li smo zahvalni za to? Kako upotrebljavamo čovjekov način života? Za uživanje i nadzor ili učenje i samospoznaju?” izjavio je Inmate prilikom predstavljanja video spota