Killed A Fox – novi bend na Geenger Recordsu

Valu novih bendova čija izdanja izlaze pod imenom Geenger Recordsa, među kojima su Inciter, Kiper, Sake i Life In Peril, dodano je još jedno ime. Radi se o rock četvorci iz Zagreba, Killed a Fox.

Killed a Fox nastali su 2006. godine te 2009. samostalno izbacuju svoj prvi i zasad jedini album „Fluorescence“. Do sada se mogu pohvaliti nastupima sa svjetski poznatim imenima kao što su Karma To Burn i Orange Goblin. Bend se također može pohvaliti i izrazito lošom karmom. Naime, nakon niza nesretnih i neobjašnjivih događaja, koji uključuju sasvim izgorjelo mjesto za probe, otkazivanje koncerata zbog silnih fizičkih ozljeda, dok je snimanje novog materijala bilo „blagoslovljeno“ polomljenim instrumentima i pojačalima, kao i bezrazložnim odustajanjem tehnologije za vrijeme snimanja i brisanjem potojećih snimki, ipak uspijevaju snimiti novi materijal i ovim putem najaviti novo izdanje.

Njihov drugi album naziva „Spring Of Sloth And Haze“ nakon mnogo muka izaći će pod sretnom rukom Geenger Recordsa 18. studenog, naravno, ako se nešto neobjašnjivo ne dogodi u međuvremenu, a teaser albuma možete pogledati na videu koji vam donosimo.