Konačne nominacije za Circoolar 2009!


circ2Prvi Circoolar, koji će se 28.11. održati u zadarskom klubu Arsenal, sve više se bliži. Ostalo još nekoliko dana do svečane dodjele, a lista gostiju Circoolara i svih onih koji žele rezervirati mjesta iz dana u dan se rapidno povećava. Nakon što su i glasački odbor i internet glasači imali priliku mjesec dana za dodjelu glasova svome favoritu, početkom studenog objavljene su službene konačne nominacije za Circoolar 2009. Nevjerojatna brojka od oko 2500 internet glasača potrudila se ispuniti opširni glasački listić i izabrati favorite. Neki glasovi su bili nepotpuni ili listići krivo ispunjeni, pa nisu uvaženi, no svejedno veliki interes fanova za nagradu Circoolar svih je obradovao.

Glasove fanova možete vidjeti na www.macromanagement.org/circoolar4x.htm

Konačne službene nominacije na: www.macromanagement.org/circoolar4.htm

Službene nominacije kombinacija su glasačkog odbora i fanova, od čega glasovi odbora sačinjavaju deset pojedinačnih glasova, a glasovi fanova, kada se pridodaju, vrjednuju se kao tri dodatna glasa na glasove odbora, odnosno malo manje od jedne trećine.

Lista nominacija pokazuje nam kako su i odbor i internet glasači glasovali doista realno, mada su neke nominacije iznenađenja iznenadile i same izvođače, koji su zbog toga jako sretni. Mnogi bendovi i ljudi koji su aktivni na demo sceni dolaze 28.11. u Arsenal i dodjelu ovih nagrada će učiniti spektakularnijom nego što su to i sami organizatori u početku planirali. Zadni potvrđeni nastup na Circoolaru ima grupa Wendy Darling, čije se spot I’we drowned myself nalazi u konkurenciji za Circoolar.