Koncertna premijera novog albuma Overflowa

overflow-band-photo

Nakon premijernog vatrenog koncertnog krštenja novog albuma “Hit Me” u Koprivnici, Overflow sprema još jedan atraktivni koncertni spektakl povodom promocije novog albuma u Zagrebu koji će se održati u petak 27.05. u novootvorenom Malom Pogonu Tvornice Kulture, Šubićeva 2 s početkom u 22 h.

Novi album “Hit Me” odlično prolazi kod publike i kritike, a prvi singl i video spot «Surprise» http://youtu.be/gqCOhuJEPVc trenutno se nalazi na 1. mjestu regionalne MTV top ljestvice Domaćica. Overflow će ovom prilikom zagrebačkoj publici predstaviti pjesme s novog albuma: Hit Me, Nice and Fine, Surprise, Girls from Montpellier, Panic Attack, Your Pack of Lies, Spinning the Blind Man, Brown Eyes, Papa Part Two (The Inevitable Son), The World Beneath Your Feet, I Hate Everything, Sexy, Aggressive Krishna Boys, The Sweetest Lullaby.

Ulaznice se po cijeni od 45 kn u pretprodaji mogu kupiti u Zagrebu na mjestima: Tvornica Kulture, Šubićeva 2; Churchill Cigar Shopovima u Areni Centru, Lanište 32; Avenue Mallu, Av. Dubrovnik 16; City Centru One, Jankomir 33; King Crossu, Škorpikova 34; Daily News Tobacco Shopu, Gundulićeva 5; Funktion caffe bar/noćni klub, Arena Centar, Lanište 32; Dirty Old Shop, Tratinska 22 i Rockmark, Berislavićeva 13. Na dan koncerta ulaznica je 60 kn.

Svjetski poznati indie punk rock kvartet Overflow u sastavu: Dado, Nike, Zoki i Žika, jedni su od najuspješnijih glazbenika s područja Jugoistočne Europe koji su svoje koncertno umijeće pokazali na pozornicama Europe, SAD-a i Kanade i čija je diskografija distribuirana diljem svijeta. Nakon koncertnih promocija albuma u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu, Overflow očekuju brojni nastupi na najboljim ljetnim festivalima u Hrvatskoj i regiji, međuostalima i na T Mobile In Music festivalu u Zagrebu i Terraneo festivalu u Šibeniku. Za više informacija o aktivnostima grupe Overflow posjetite www.overflow-tv.com