Krešo i Kisele Kiše objavili novi album “U potrazi za bijelim zecom”

kreso-i-kisele-kise

Nedavno objavljenim singlom i video spotom “Veseli stroj”, riječki punkeri Krešo i Kisele Kiše najavili su novi studijski album po imenu “U potrazi za bijelim zecom”.

u-potrazi-za-bijelim-zecom-kreso-i-kisele-kise Album “U potrazi za bijelim zecom” bend je ponudio publici za besplatno skidanje. Novo studijsko izdanje snimljeno je u studiju HRT-a u Zagrebu kao nagrada za pobjedu treće sezone HR demo kluba, dok je za mix/master zadužen Dražen Gavrilović iz zagrebačkog Pod.room studija.

Album u cijelosti možete preuzeti na linku ovdje. Na njemu se nalazi 16 autorskih pjesama i jedna obrada: „Ti si moj hit“, Grupe 777. Umjetničko rješenje naslovnice djelo su ruku nagrađivanih umjetnica Agate i Apolonije Lučić, a album je izdan pod etiketom Fat Brek.

Pobjeda na HR Demo klubu, sudjelovanje u finalu prvog RockOff festivala, dijeljenje stage-a s Marky Ramoneom, Hladnim pivom, Letom 3, M.O.R.T.-om, Brkovima i mnogim drugim bendovima, gostovanja u televizijskim emisijama „Garaža“, „Kod sunca u šest“, „Dobro jutro Hrvatska“, te brojnim radijskim emisijama, što razgovorom, što live nastupom, kao i brojne pozitivne kritike na prva dva albuma i spotove, samo su neka priznanja kvalitete i dobrog rada benda. Bend je uz objavu novog video spota i albuma najavio skoru promociju uz mini turneju po Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Datume nadolazećih koncerata, kao i ostale novosti, možete pratiti na službenoj Facebook stranici benda.

Comments

comments