Leone – “Skriveno srce”

Nakon što su se predstavili s tri singla – božićnom „Tužan je Božić bez tebe“, prvomajskom „Radničke ruke“ i „Dala bih sve za tvoje poljupce“ kao singlom koji najavljuje ljeto – porečka grupa Leone ljetne top liste namjerava osvojiti novim singlom.

Skriveno srce“ ljubavna je pop pjesma s kojom Leone pokazuje da im i nešto žešći prizvuk nije stran, dapače, da im vrlo odgovara. Irena Biškupović (bubnjevi, vokal) na ovoj je pjesmi konačno pokazala svu raskoš svoga glasa, a zarazan refren vrlo lako ostaje u uhu.

Leone je osnovan 1999. godine, a nakon punih 16 godina sviranja obrada pod imenom Teddy Lion Selection i pet objavljenih CD-a za MCP-VM Records gdje su za svoj rad nagrađeni zlatnim diskom, krajem 2015. godine okreću se autorskoj glazbi, potpisuju za Dallas Records i kreću sa snimanjem novih pjesama. „Skriveno srce“ njihov je ukupno četvrti singl, a treći koji je dobio i svoje vizualno izdanje – spot za njega sniman je u Zagrebu i Poreču te će uskoro ugledati svjetlo dana.

Leone čine Teddy Lion (gitara), Irena Biškupović (vokal i bubnjevi), Đorđe Gubić (udaraljke), Oskar Rene Bel (bas gitara) te Sanja Nazić i Silvija Roža (klavijature).