LETEĆI ODRED najavio svoj veliki zagrebački koncert

leteci-odredKoncertom na Narodnom radiju prošli četvrtak, Leteći odred počeo je s proslavom 20 godina karijere.

Prvu rođendansku svirku odradili su gostujući u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’, a izvodeći hitove poput ‘Od Prevlake do Dunava’, ‘Ljubav nije matematika’ do najnovijeg ‘Dok se kuneš’ pokazali su da su spremni za veliki koncert koji ih čeka u zagrebačkoj Tvornici kulture 25. veljače.

‘Našli smo svoj put i nećemo ga puno mijenjati’, rekao je frontman banda Denis Dumančić prisjećajući se najblistavijih momenata u karijeri. Nekadašnji reprezentativac, Dubravko Šimenc otkrio je da je u doba nastanka velikog hita ‘Sanjao sam moju ružicu’, upravo to bila neslužbena himna naše vaterpolo reprezentacije. Šimenc je Dumančića opisao kao uzornog susjeda, s kojim je nekad dijelio kvart, a dok je svirala Ružica lagano je pjevušio.

Iz sveg grla zapjevao je i Kristijan Rahimovski, koji je band također iznenadio svojim dolaskom. Naime, ekipa je pjevala zajednički hit ‘Studeni’, za koji je Rahimovski rekao da se ni u najluđim  snovima nije nadao tolikom uspjehu. Još jedno iznenađenje Denisu su priredili njegovi tamburaši Mejaši, koji su za ovu prigodu doputovali iz Varaždina. Nekadašnji član Odreda, Hrvoje Hum otkrio je da ih slava nikad nije zanimala, već da su se uvijek družili zajedno u backstageu uz pivicu.

Tatjana Jurić prisjetila se svog prvog televizijskog angažmana upravo u njihovom spotu ‘Hej lutkice’, nekadašnja voditeljica Darija Mikulandra priznala je da je upravo s Letećim odredom trebala snimiti svoju prvu pjesmu, a Massimo je hvalio Dumančića kao autora koji je našao svoj identitet i postao prepoznatljiv.

No iznenađenja u emisiji nije nedostajalo. Leteći odred je odlučio iznenaditi voditelja Dalibora Petka tortom noć uoči njegovog rođendana, a umjesto happy birthday otpjevali su mu pjesme ‘Bez obaveza’ i ‘Večeras je dušo rođendan tvoj’  razveselivši ga čokoladnom tortom, koju su mu uručile tri atraktivne djevojke predvođene Kristinom Lumbar, na kojoj je pisala znakovita poruka ‘Za slatki život bez obaveza’.

Karte za obljetnički koncert ove legendarne grupe su već u prodaji, a sve daljnje pojedinosti oko samoga koncerta možete pronaći na njihovoj službenoj FB stranici www.facebook.com/denisdumancic.