Mackie predstavio novu verziju Master Fader aplikacije

Mackie je izbacio novu verziju Master Fader aplikacije za digitalnu DL seriju Live mixera s iPad kontrolom. S više od 10 000 downloada, Master Fader je jedna od najpopularnijih aplikacija za kontrolu mixera, a što je novo u Master Fader v1.4?

Tu su potpuno novi Vintage EQ, kompresor i gate uvršteni u aplikaciju nakon duge analize, razvoja i testiranja. Vintage kompresor i gate odlični su za bubnjeve, dok je vintage EQ odličan za vokale, gitare i ostale instrumente da odlično sjednu u mix. Sada korisnici DL mixera mogu birati žele li čisto, moderno procesiranje ili klasične vintage pluginove koji su fleksibilniji za upotrebu.

Novost je nadograđeni show management u kojem je puno lakše napraviti kompletni snapshot i raditi kontrolu kad se koristi više uređaja. Novost je povezivost i kopiranje svih ID postavka kroz sve spojene uređaje. Novost je i da se show učitava u pozadini, a da svi uređaji ostaju spojeni kad se show mjenja.

Master Fader v1.41 sada je nabavljiv putem App Store-a, a korisnici koji već imaju stariju verziju dobit će samo update direktno na njihov iPad.

A sada je tu i My Fader. Potpuno nova kontrola za vaš DL digitalni live mikser uz pomoć iPhone i iPod Touch uređaja što je odlično za glazbenike koji sviraju na bini i žele sami kontrolirati svoj mix i monitoring. Aplikacija je bazirana na Master Fader iPad kontroli, namjenjena glazbenicima i tehničarima koji žele potpunu kontrolu bežično iz bilo kojeg kutka prostorije. Pomoću My Fader aplikacije možete kontrolirati glasnoću svih ulaza, mute kontrolu, kontrolu aux kanala na main mixu, channel ID, kontrolirati snapshot, raditi snapshot po prostoru, kontrolirati efekte…

My Fader v1.0 nabavljiv je odmah za vaš iPhone ili iPod touch. Za više informacija posjetite www.mackie.com/DLSeries web stranicu. Ekipa koja voli raditi sa ovim super jednostavnim mikserom će svakako obožavati ove nove stvari, u to smo sigurni.

Za one koji još nisu čuli za Mackie DL1608 evo o čemu se radi.