Mephisto’s Requiem – “Warning”

Mephisto’s Requiem vraća se na scenu najavnim demo singlom s nadolazećeg albuma “Sulphuric Landscape”. Nakon dugogodišnje pauze i povratka korijenima postave, bend je odlučio kao trojac, uz prepoznatljivu sirovost, dati novi život starom materijalu.

‘Warning’ je produkcijski rođen u Glazbenoj Kući kao produkt suradnje i prijateljstva bendova, kao i članova istih, gdje će se snimiti cijeli „Sulphuric Landscape“. Na albumu se intenzivno radi, dovršava se s obzirom na remake materijala, te se nadamo da će nas prilike poslužiti i da će svjetlo dana ugledati već sljedeće godine.” izjavio je Tomislav Džodan te dodao: “Snimanje će definitivno biti odrađeno u Glazbenoj Kući, kao i masteriranje materijala, jer želimo sudjelovati kao bend u svim segmentima i koracima stvaranja albuma – od sviranja, preko svađanja i mixanja pa sve do samog izdavanja, a za to treba vremena i volje. Stoga ovim putem pozdravljamo i zahvaljujemo se Danielu Badanjaku i Damiru Ostrugaču iz Glazbene Kuće, koji su nam i omogućili snimanje ovog singla.”

Mephisto’s Requiem predstavljaju sebe kao diagnostic metal bend iz Zagreba aktivan od 2008.godine. Cilj ovog benda je “buđenje kolektivne svjesti, djelovanjem kroz glazbu izražavajući jaku tekstualno poruku, otvaranje očiju koje su zasljepljene medijima“.