Meshuggah predstavili spot za pjesmu “I Am Colossus”

Meshuggah će po za dvadesetak dana prvi puta nastupiti u Hrvatskoj, točnije 29. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture. Na ovoj turneji prestavljaju svoj posljednji album „Koloss“ (2012.) koji je stilski objedinio sve što je Meshuggah do sada radio, postavši najuspješniji, a mnogi kažu i najbolji album u cjelokupnoj povijesti benda.

Upravo s tog albuma predstavljen je novi video uradak dostojan pionira progressive metal zvuka. Naime, spot za pjesmu I Am Colossus izgleda kao savršeni hommage Timu Burtonu i dosadašnjim vizualnim rješenjima Toola. Autori spota su  Owe Lingvall i Magnus Jonsson, a njihov uradak pogledajte u linku iznad teksta.

Meshuggah se prije početka sjevernoameričke turneje s Intronautom i Animals as Leaders ujedinio s sponzorom turneje Scion/AV, izdavačkom kućom u vlasništvu Toyote, i objavio besplatni EP, koji možete besplatno skinuti ovdje ukoliko podjelite svoj e-mail sa Scion/AV-om.

Svakako ne propustite provjeriti švedsku metal atrakciju uživo 29. travnja u zagrebačkoj Tvornici. Posebnu čast da im prave društvo na bini dobili su poljski death metalci Decapitated, pa tako zbog toga ovaj ionako vrhunski metal spektakl postaje još zanimljiviji.