Metalfest: U prodaji dodatni FAN Packovi

clip_image002Nakon rasprodaje 1000 komada Fan Packova u samo dva tjedna, zbog velike potražnje i molbi fanova, prvenstveno za unikatnim majicama koje su, uz festivalsku ulaznicu njegov sastavni dio, organizatori su odlučili u prodaju pustiti 250 dodatnih Fan Packova. Oni se ekskluzivno mogu kupiti samo u online trgovini (http://www.hardticket.si) po cijeni 349 kuna / 52 eura (plus pretprodajna naknada).

To će biti prvo i posljednje proširenje ove ponude, takve majice neće biti dostupne na Metalfestu Croatia 2012 (www.hr.metalfest.eu), pa se fanovima preporuča da budu brzi žele li svoj primjerak ulaznice i posebne majice. Jer sudeći po dodatnoj potražnji, a i iskustvima sa prvom, rasprodanom ponudom od 1000 komada, za pretpostaviti je da će se i ovih 250 brzo rasprodati.

Cijena ulaznica (http://www.hardticket.si) od 1.11. 2011. pa do 29.02.2012. je 359 kuna / 49 eura (plus pretprodajna naknada), od 1.11. dostupne su i u sustavu Eventim na području Hrvatske i Slovenije, bilo putem Interneta (www.eventim.hr, www.eventim.si) bilo na prodajnim mjestima čije su lokacije navedene na spomenutim web adresama.

Na području Srbije ulaznice se mogu kupiti preko sustava Gigstix (http://gigstix.com), a u slučaju da će u još nekim zemljama biti dostupne preko ticketing firmi, ta će informacija biti dostupna na službenoj web stranici festivala (www.hr.metalfest.eu).

I ne zaboravite, u petak nas očekuje ime novog benda koji će nastupiti na festivalu.