22 bubnjara spremna za ‘rat’!

db11-2

Prvi Dvoboj bubnjara, koji će otvoriti događanja vezana uz Zagreb Guitar Show, a održava se u zagrebačkom klubu Sax!, privukao je veliku pažnju bubnjarske zajednice ‘u okolici’.

Naravno, nije se lako odlučiti prijaviti na natjecanje ‘jedan na jedan’ i pokazati svoje umijeće sviranja bubnja, ali 22 najhrabrija iz Hrvatske, Slovenije i BiH spremna su za akciju. Svaki pojedinačni dvoboj odrađuje se na dva seta Gretsch bubnjeva, te na istim setovima činela, tako da su svim natjecateljima osigurani isti uvjeti nastupa.

Vjerujemo da je nagrada koju dodjeljuje svetski poznati proizvođač bubnjeva, tvrtka Gretsch, i njezin zastupnik za Hrvatsku, Rainbow Music Group, doprinjela ovakvom odazivu.

imageZa one koji još neznaju radi se o snare bubnju, a specka je slijedeća:

S-0814-BSH
Black Steel
8 x 14, 10 Double Lug
1.2 mm black nickel-plated shell
Adjustable Throw-Off
Die-Cast Hoops

Gretsch Showroom i Rainbow Music Group pripremili su za pobjednika i vrijedan voucher u iznosu od 1.000 kuna koji će pobjednik moći iskoristiti za kupnju bubnjarske opreme.

Dvoboj za publiku počinje u 20:30 sati, a obzirom da je ulaz slobodan očekujemo da će većina natjecatelja osigurati glasnu podršku.

Dvoboj bubnjara 2011, kao i sve programe Zagreb Guitar Showa, vodit će naša poznata novinarka, voditeljica i pjevačica – Martina Validžić.

Kako teku pripreme pratite na službenom facebook profilu Dvoboja bubnjara.

Ček dis aut