Basisti, želite li free voucher za Jeff Berlinovu školu u Križevcima?

sudionik-akreditacijaLegendarni jazz basista Jeff Berlin dolazi u Hrvatsku gdje će u Križevcima održati višednevnu radionicu. Prvi je to ovakav ‘izlet’ njegove The Players School Of Music stacionirane na Floridi, u našoj zemlji i regiji.

Radionica će se održati od 25. do 27.travnja 2013., a više informacije potražite na http://xxxbass.freshcreator.com/hrv/home.

MIXER.HR, Zagreb Guitar Show & Bassmaster osigurali su čak 4 vouchera u vrijednosti od po 130 eura (!) za četvoricu basista koji nam se jave i pošalju svoj video na info@zagrebguitarshow.com do ponedjeljka 22.travnja. Sve snimke primamo, od solo izvedbi do bendovskih svirki. Želja nam je da ovu vrijednu nagradu osvoje basisti koji  stvarno žele ‘uložiti’ u svoju svirku i unaprijediti svoju tehniku.

Putem Skypea poruku hrvatskim basistima poslao je i sam Jeff:

“Hi to all my Bass Playing Friends in Croatia. I am coming to Croatia to do a clinic. Many bass players want to know how to practice. They want to know good ideas to practice so that they can play better. If you are interested, I have many answers for you. Bring your question and your basses. I will have you come and play with me on stage so that I can hear your playing up close. I intend to help every bass player iN Croatia to learn how to play better than they did before.

Regards from Jeff

Ček dis aut