BASSYLUM – kolumna ‘klinički’ vezana za bas gitaru

bassylum

U nedostaku provjerenih infomacija dostupnih na jednom mjestu, skupina zanesenjaka dubokim frekvencijama odlučila je pokrenuti projekt pod nazivom BASSYLUM koji bi basistima (ali i ostalim glazbenicima) pružio provjerene infomacije o njihovom smislu života.

BASSYLUM je novi dio portala MIXER.HR koji će se najviše baviti bas gitarom, te posebno opremom, lekcijama, i svim stvarima koje su posredno ili neposredno vezane uz bas gitaru.

BASSYLUM je u početku bio zamišljen kao samostalan projekt, ali je svoj “asylum” nakon duže hibernacije pronašao na stranicama MIXER-a.

BASSYLUM, kao što mu i ime govori, kreiran je kao utočište za basiste i ljubitelje instrumenata koji žele napredovati i informirati se o svijetu bas gitare, a sadržavat će recenzije opreme, osvrte na glazbena izdanja, intervjue, lekcije, i sve ostalo vezano za bas gitaru.

petar-makarTim ljudi iz BASSYLUM sekcije “klinički” je vezan uz bas gitaru te im ona predstavlja neizbježan dio života koji su većim djelom posvetili upravo tom instrumentu.

Petar Makar, kolumna BASSYLUM

Ček dis aut