DOM FOMULARO (U.S.A.) – Bubnjarska radionica

domDom Famularo, jedan od najboljih bubnjara današnjice dolazi u Zagreb gdje će 12. listopada 2011. u 17 h održati bubnjarsku radionicu u Hard place-u u Šubićevoj 55. Ukoliko ste bubnjar ili to tek želite postati, prilika je to koju ne smijete propustiti! U bubnjarskom svijetu ga nazivaju „globalni ambasador bubnjanja“.

Ono što ga izdvaja od ostalih prvoklasnih bubnjara su izuzetne instruktorske vještine. Naime, Dom Famularo poznati je motivacijski govornik i bubnjar od kojeg su učili neki od najboljih rock i jazz bubnjara. Bubnjeve svira od svoje 11 godine a već sa 12 je postao profesionalac. Već 30 godina jedan je od najtraženijih privatnih instruktora.

Časopis „Modern drummer“ ga je 2005. i 2006. proglasio za „Best Clinician“ (predavač) a časopis “DRUM!“ mu je istu titulu dodijelio 2006. godine. Poznat je po svojoj „open hand“ tehnici bubnjanja i po razvijenim online tečajevima učenja.

Mali preview Dom Famularove vještine i užitka bubnjanja možete pogledati ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=Y9UIK4E9VsY

Ček dis aut