Fender CD-220CE All-Zebrano

Akustično-električni model iz Fendera nazvan All-Zebrano (full zebraš 🙂) dolazi u atraktivnom, safari štihu uz dobar sound…

CC121004513-detail1-largeTijelo (back, side, top) All-Zebranoa u potpunosti je napravljeno od laminiranog zebrano drveta, točnije microberlinije iz Srednje Afrike i scalloped X bracingom. Zebrano ima poseban, simpatičan izgled, paralelnih godova koji podsjećaju na zebru, kao što i samo ime govori. Zvučne karakteristike zebrana su ‘uravnotežen’ zvuk bogat harmonicima što će se posebno svidjeti ‘akordašima’! Lijepljeni vrat napravljen je od mahagonija sa satinskim finišom, skale 25.3” i radijusa 12”. Fretboard je napravljen od palisandera na kojem se nalazi 20 pragova s 3mm-dot inlayerima. Bridge je napravljen od palisandera sa sedlom od kosti. Od estetskih detalja ističe se bijeli binding na tijelu uz koji prolazi tanka  linija s abalone uzorkom te Fender’s abalone rosette. Na vratu se također nalazi bijeli binding te Fenderov mother-of-pearl logo na headstocku presvučenom zebrano furnirom. Hardware (mašinice) dolaze u gold varijanti što daje klasičan i topao izgled. Na All-Zebrano je ugrađen Fishman Presys Pickup System s aktivnim preampom, tunerom, EQ, low-battery indikatorom i Mid-Sweep opcijom.

Ovaj estetski i zvučno zanimljivi proizvod iz Fender’s California and Nashville Research and Development Team-a, zasigurno će pronaći mjesto u mnogim domovima i studijima uz prihvatljivu cijenu. Pa ako ste ikada sanjali o tome da uhvatite zebru i stavite žice na nju!? Onda potrčite u najbliži Fender shop.

Ček dis aut