Instrumentali u Oroslavju

plakatŽeljni ste dobre instrumentalne svirke? Zanima vas kako zvuči bas kao instrumentalna pratnja te kao vodeći instrument? Imate interes u instrumentalnu glazbu odsviranu na klasičnoj gitari? Ili Vas jednostavno interesira kako to pobogu zvuči jedan Satriani ili Vai uživo? Ovaj instrumentalni koncert održava se u Otvorenom učilištu Oroslavje (prostorija Udruge mladih Feniks) sa početkom u 18 h, te je početak mini turneje i jedinstveni glazbeni događaj u Zagorju.

Aleksandar Antonić (gitara) – jedan od najboljih instrumentalnih rock gitarista u zemlji. Finalist Guitar master-a 2012. na Zagreb guitar show-u. Svira u nekoliko bendova i priprema svoj solo album. Za sebe voli reći da se glazbom počeo baviti iz znatiželje, a da se kasnije to pretvorilo u nešto kvalitetnije sviranje.

Marko Markuš (gitara) – iz hobija počeo svirat gitaru sa 14 god (elektricnu). U srednjoj školi krenuo pohođati privatne sate kod prof. Vranica koji mu je “nabijao“ klasiku na nos i do kraja srednje škole položio je svih 6 razreda osnovne glazbene. Nije krenuo na fakultet nego je upisao srednju glazbenu za gitaru i cilj mu je upisati akademiju. Trenutno pohađa treći srednji. Ima gitaru koju je izgradio Mladen Franković.

Velimir Grabušić (bas) – osnivač i voditelj glazbenih radionica FMP. Sviranjem se bavi od svoje 13.godine. Finalist Bass master-a 2011. na Zagreb Guitar show-u. Svira i surađuje sa nekoliko poznatih i manje poznatih bendova i izvođača, radi na svom solo albumu.

Ovaj nedjeljni glazbeni event u Oroslavju nastao je uz podršku : Feniks music projecta-a, Mixer.hr, Zagreb guitar showa, Udruge mladih Feniks i Mreže udruga Zagor. Dio je programa Županijskog djelovanja za mlade .

Ulaz free

press

Ček dis aut