Ivan Mihaljević & Side Effects snimaju novi singl u suradnji s producentom, dobitnikom Grammy-ja

IMSE

Nakon tri studijska albuma iza sebe, nastupa na glavnom stage-u „Heineken Jammin Festival“-a zajedno s Red Hot Chili Peppers-ima, Noel Gallagher-om, nakon proglašenja „Destination Unknown“ albuma za album mjeseca u jednom od najpoznatijih svjetskih gitarističkih magazina „Guitar Techniques“, IM&SE pobjeđuju u glazbenom natjecanju „Ritmi Globali Europei“.

Kao pobjednici osvojili su glavnu nagradu koja im omogućuje snimanje i tiskanje singl izdanja na kojem će se naći dvije pjesme, a to su „Recoil“ kao glavni singl te kao b-side, re-make pjesme s prvog albuma „Sandcastle“ pod nazivom „Distant World“. Snimanje se trenutno odvija u poznatom talijanskom glazbenom studiju „StudioBeat“ koji je smješten u Trevisu.

U „StudioBeat“-u su snimali mnogi poznati izvođači, neki od njih su Jay-Z, Jennifer Lopez, Kanye West, Bilal, Kid Cudi, Redman… te mnogi drugi. U cjelokupnom procesu IM&SE-ima će se pridružiti producent Bob Benozzo, koji je ponosni vlasnik glazbene nagrade Grammy. Uz svoje iskustvo i talent zasigurno će biti velika kreativna pomoć bendu. Promocija singla će se održati 21.12.2012. u Treviso-u.

Bend je također nedavno promovirao i svoj novi konceptualni album „Counterclockwise“ koji je uz fizički format dostupan i u mp3 izdanju kojeg možete besplatno downloadati s njihove web stranice www.ivanmihaljevic.com.

Ček dis aut