O’RockFest2011: Bad Mushrooms


Band Bad Mushrooms nastao je u veljači 2008. godine. Band su osnovali gitarist Bernard Pavar i bubnjar Goran Odžaklieski. Obojica iz Sesveta. Glavna ideja banda bila je da sviramo ono što volimo, dakle 70’s hard rock glazbu (Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep, Bad Company, Whitesnake, Bijelo Dugme itd…). Band Bad Mushrooms kako svirkom i zvukom, tako i imageom, vjerno oživljava 70-te godine prošlog stoljeća.

Nakon niza audicija i proba kroz koje je prošle preko 20 muzičara, prva prava postava oformljena je u 11. mjesecu 2008. godine kada se Bernardu i Goranu priključuju pjevač Hrvoje Bačanek iz Zeline i basist Igor Cerčić iz Zlatara. Tek tada stvari kreću u željenom smjeru. U 3. mjesecu 2009. bandu se priključuje orguljaš Jan Tomašević iz Siska i postava je u potpunosti kompletirana. Prvi koncert održan je u zagrebačkom Rock Klubu Time 15.05.2009. godine. Bad Mushrooms su od tada održali preko 40 koncerta po čitavoj Hrvatskoj. Često ih se može čuti na moto susretima. Reakcije publike su više nego odlične.

Band trenutno radi na autorskim pjesmama i priprema vlastiti album….

[wpaudio url=”http://mixer.hr/wp-content/uploads/2011/09/Bad-Mushrooms-Trokut.mp3″ text=”Bad Mushrooms – Trokut” dl=”0″]
[wpaudio url=”http://mixer.hr/wp-content/uploads/2011/09/Bad-Mushrooms-Borba.mp3″ text=”Bad Mushrooms – Borba” dl=”0″]

 

Članovi:
Hrvoje Bačanek  – vokal, usna harmonika
Bernard Pavar – gitara
Jan Tomašević – orgulje
Igor Cerčić – bas gitara
Goran Odžaklieski – bubnjevi

http://www.facebook.com/pages/Bad-Mushrooms-hard-rock-band/82537227427

Ček dis aut