O’RockFest2011: Bikini Schnapps


BIKINI SCHNAPPS je balkanski bend koji je početkom 2008. oformio tenor svjetskog glasa Šole Sexx zajedno sa veličanstvenim gitaristom Žnjole Vaginatorom. Ideja benda je da spoji nespojivo kombinirajući žestoke pank i metal melodije sa turbo-folk vokalom i nevjerojatnim tekstovima o ženama, alkoholu i zombijima. Nakon sviranja u mnogim različitim bendovima osnivaći Bikinija se ujedinjuju i definiraju cijeli žanr nastao iz hardcore cajka-metal-punka, ekstremno pomičući granicu sirove brutalnosti i kontroverznosti svoje glazbe nepojmljivu za to doba.

Dolaskom novih članova poput Lepavog Školjca, Kviki Picogrica i Međunožnog Nametnika te oblačenjem havajskih košulja bend je spreman za folk’n’roll!!!

Bend je konstantno hvaljen od strane raznih forumaša, frendova i alkića te obožavan od strane razdragane publike te kao pioniri ovakve glazbe već su na početku stekli kultni status. Postaju predvodnici žanra eksperimentirajući sa zvukom, mijenjajući dio postave, ali ne i pristup glazbi. Dvadeset dana kasnije, njihovo ime je sinonim za ekstremnu glazbu, blast klitove i žestinu kojom i dalje stjeću nove obožavatelje, ali i neprijatelje.

Nakon mnogih prepreka koje su morali proći da bi došli gdje su danas, članovi Bikini Schnappsa su sada na vječnoj životnoj misiji osvajanja svjetskih pozornica te sa hrpom autorskih stvari i tu i tamo kojom obradom od njihovih uzora i dalje očaravaju i zbunjuju svoje fanove.

[wpaudio url=”http://mixer.hr/wp-content/uploads/2011/09/Bikini-Schnapps-GiLiKiS.mp3″ text=”Bikini Schnapps – GiLiKiŠ” dl=”0″]
[wpaudio url=”http://mixer.hr/wp-content/uploads/2011/09/Bikini-Schnapps-03-Nekrofilija.mp3″ text=”Bikini Schnapps – Nekro(f)ilija” dl=”0″]

 

Članovi:
Šole Sexx (Igor Šolaja)
Žnjole Vaginator (Vedran Anzulović)
Međunožni Nametnik (Marko Vrljić)
Lepavi Školjac (Anton Divić)
Kviki Picogric (Željko Čegec)

POGLEDAJTE NAŠ SUPER SEKSI SPOT – GILIKIŠ
FACEBOOK
MYSPACE
TWITTER
LAST.FM
ŽENE, PIĆE & KRVOPROLIĆE – ALBUM DOWNLOAD

Ček dis aut