Prilika za sve hrvatske metal bendove da zasviraju na najvećem regionalnom festivalu Metaldays

Metaldays-warm-up-party---2Metaldays warm up party u subotu 21.6. u zagrebačkom klubu Attack uz američke metal bendove Huntress i Battlecross!

HUNTRESS

https://www.facebook.com/HuntressKills

Kalifornijiski heavy metal bend osnovan 2009. godine. Do sada su izdali 2 studijska albuma za Napalm Records, Spell Eater (2012.) i Starbound Beast (2013.) te novi album koji spremaju izdati krajem ove godine. Bend je prepoznatljiv kao klasični heavy metal s utjecajima thrash i doom metala. Pjevačica benda Jill Janus ima vrlo prepoznatljivi glas s rangom od 4 oktave. U Zagreb se po prvi puta dolaze predstaviti hrvatskoj publici te vas sve pozivaju na svoj metal koncert.

BATTLECROSS

https://www.facebook.com/battlecrossmetal

Američki thrash/death metal bend koji bilo gdje da zasvira ostavlja publiku punom adrenalina. Izdali su 3 studijska albuma, Push Pull Destroy (2010.), Pursuit Of Honor (2011.) i War Of Will (2013.). Do sada su bili na turneji sa mnogim velikanima metal glazbe poput Killswitch Engage, Trivium, Death Angel, Hatebreed, In Flames, 2 grmeće gitare, snažni vokali, žestoki bubnjevi i tutnjajući bas prepoznatljivi su zvuk ovoga benda, a za sebe kažu da sviraju „Blue Collar Thrash Metal“.

Prijava za sve hrvatske bendove koji žele svirati na warm up partyu! Prijavite se na mail rockmetal.hrvatska@gmail.com do nedjelje 11.5. (pošaljite biografiju, sliku i linkove na glazbu benda). Odabrat ćemo 3 benda koji će zasvirati 21.6. uz Huntress i Battlecross te uz odabir žirija i publike, najbolji bend će zasvirati na Metaldays festivalu 2015. godine!

Na ovom Metaldays warm up partyu ćete moći uživati i u istinskom metal partyz koji vam donosi DJ Lawless koji za vas pušta najbolje od bendova koji nastupaju na ovogodišnjem izdanju Metaldays festivala: Megadeth, Volbeat, Sabaton, Opeth, Heaven Shall Burn, Children Of Bodom, Satyricon, My Dying Bride, Amorphis, Tiamat, Moonsorrow, Suffocation, Obituary, Kadavar, Possessed, Artillerym, Riot, Manilla Road, In Solitude…

Info o ulaznicama uskoro.

https://www.facebook.com/events/698983010144748/ 

Ček dis aut