The Aristocrats objavili službene matrice

Večer u zagrebačkom VIP klubu uz glazbeničku supergrupu The Aristocrats savršeno je zaokružila priču drugog Zagreb Guitar Show-a,  Guthrie Govan na gitari, Bryan Beller na basu i Marco Minnemann za bubnjevima ponudili su upravo ono što ZGS (i Mixer.hr) promoviraju – glazbenu zajednicu koja će nadahnuti sviralačku (i drugu) publiku željnu dobre svirke i pozitivne vibre.

Prije nekoliko trenutaka, GG je osobno na facebook stranici potvrdio ono što je većina gitarisičkih zaljubljenika i fanova njegovog lika i djela iščekivala – objavu službenih matrica s albuma trija The Aristocrats, koje u paketu uključuju i transkripcije svih Guthrievih gitarskih dionica, uključujući i improvizacije. Uz to se simpatično našalio da se nada da ćete se uključiti u svirku pa čak ga i zamjeniti s Bryan Bellerom i Marcom Minnemannom na bini.

Službene matrice benda dostupne su za download samo preko Jamtrackcentral.com. Transkripcije gitarističkih dionica je potvrdio sam Guthrie kako biste bili sigurni da su 100% točne.

Bez obzira poslužile vam za vježbu, pomogle vam razvijati svoj vlastiti stil ili sanjariti da ste dio ove zanimljive trojke u nekom jam sessionu, svakako će pružiti priliku za dobru zafrkanciju.

Ček dis aut