ZGS News: ZGS All Stars Band i cijene ulaznica

zgs-front

Ovogodišnji Zagreb Guitar Show, koji se održava 10.11. u zagrebačkom klubu Boogaloo, završit će nastupom ZGS All Stars Benda.

frljakKroz funky/fusion standarde i autorske kompozicije provest će nas gitarističi virtuoz Guthrie Govan i njegova Suhr gitara, uz pomoć prošlogodišnjeg pobjednika Bassmastera, Vincenza Maurogiovannia i mladog hrvatskog bubnjara Alena Frljaka. Na pozornici će im se pridružiti i Phil Hilborne.

Phil i Guthrie, prema Guthrievim riječima, već 20 godina dogovaraju da na pozornici zajedno odsviraju pjesmu gitarističke legende Jeff Becka “Cause We’ve Ended As Lovers”, a svoj dogovor ostvarit će upravo na Zagreb Guitar Showu.

Standardna ZGS festivalska ulaznica (30 kuna) vrijedi i kao ulaznica na bas radionicu Vincenza Maurogiovannia 9.11. u klubu Sax! na kojoj će mu se pridružiti i španjolski proizvođač gitara Javier Lopez (JanAid Guitars) i radionicu Phil Hilbornea 10.11. u Boogaloou. Philova radionica biti će inicijalno posvećena njegovom desetogodišnjem sviranju u showu “We Will Rock You” i gitarističkom stilu Brian Maya, no sa Philom možete porazgovarati i o suradnji sa Steve Vai-em, Les Paulom, Nicko McBrainom i mnogim drugima.

guthrieUkoliko ste, uz sve ranije navedeno, zainteresirani prisustvovati i radionici Guthrie Govana (Boogaloo 10.11.), za koju smatramo da je, bez rezerve, nešto što svaki gitarista treba poslušati, cijena festivalske ZGS+ ulaznice iznosi 50 kuna.

Ulaznice će se moći kupiti u Sax!-u 9.11. prije radionice i 10.11. u Boogaloou.

Ulaz za Dvoboj Bubnjara 2011 (8.11.Sax!) i Bassmaster2011 (9.11.Sax!) je slobodan.

Točan raspored svih događanja i finalni line-up na glavnom stageu objavit ćemo uskoro.

Ček dis aut