ZGS: Vincenzo Maurogiovanni u Križevcima i Sisku

image

Vincenzo Maurogiovanni, talijanski basista koji je prošle godine pobjedio na prvom Bassmaster natjecanju, ponovo će posjetiti Hrvatsku, no ovoga puta u svojstvu člana žirija.

Osim toga Vincenzo će 9.11. od 18 sati u zagrebačkom klubu Sax! kao uvod u ovogodišnji Bassmaster održati i svoj masterclass na kojem će mu se pridružiti i njegov graditelj gitara Javier Lopez (JanAid Guitars) iz Španjolske. JanAid Guitars ove godine pobjedniku Bassmastera dodjeljuju unikatnu bas gitaru izrađenu posebno za ovu priliku. Na radionici će se kao gost pojaviti i američki kontrabasista Bob Abbott. Cijena ulaznice (koja vrijedi i za večernji program 10.11.) iznosi 30 kuna i može se rezervirati na rezervacije@zagrebguitarshow.com . Ulaz na večernji program Bassmastera2011 je slobodan.

Nakon Bassmastera 10.11. Maurogiovanni će nastupiti kao član ZGS All Stars Banda zajedno sa Guthrie Govanom, Phil Hilborneom i bubnjarem Alenom Frljakom.

imageMini turneju Vincenzo nastavlja 11.11. u Klubu kulture Križevci gdje će mu se na Blues & Jazz Martinju pridružiti i VIS Visoki tlak, Ivo Prodan i Bob Abbott, a završna svirka rezervirana je za 12.11. i legendarni Siscia Jazz Club u Sisku gdje je Maurogiovanni nastupio i prošle godine.

Svim basoljupcima preporučamo da Vincenza pogledaju uživo jer radi se o solo bass koncertima kakve još, vjerojatno, niste imali prilike slušati uživo.

Ček dis aut