Zildjian K Custom Hybrid Box Set

Ove godine Avedis Zildjian Company slavi 390 godina. Zildjian Company je najstarija glazbena kompanija na svijetu i najstarija obiteljska tvrtka u Americi. Osnovana je 1623. od strane Avedis Zildjian I, kemičara koji je izrađivao činele tijekom osmanlijskog carstva u Topaki palači u Istambulu u Turskoj. Proizvodio je činele za sultanov bend te je pokrenuo i vlastiti posao. 1929. Avedis III. je kompaniju preselio u SAD. Danas kompaniju vodi 14. generacija obitelji Zildjian.

Povodom 390. rođendana predstavili su nove setove činela od kojih vam ovaj put predstavljamo Zildjian K Custom Hybrid Box Set.

390 K Custom Hybrid Pack sadrži K Custom Hybrid činele koje su razvijene u suradnji s Akira Jimbom. K Custom Hybrid činele daju močan i treperiv zvuk, a opet mračan i nježan zvuk. U setu se nalaze 14 ¼” K Custom Hybrid HiHat, 17” K Custom Hybrid Crash i 21” K Custom Hybrid Ride. K Custom Hybrid modeli kombiniraju neblanjani, brilliant finish K Custom Ride činela na unutarnjem dijelu činela s tradicionalnom blanjanom K Zildjian obradom na drugoj polovici činele.

Ova obrada daje vam 2 različita zvuka i dinamiku ovisno na kojem dijelu činele svirate. Neblanjani dio također daje veću kontrolu zvuka, što ih čini idealnim za live ili studijsko snimanje.

“Najveća moguća raznolikost u zvuku je najbitnija kod Hybrid serije. U suradnji s Zildjianom razvijali smo činele koje će spojiti s jedne strane čisti, kristalan zvuk s mračnim zvukom. Mislim da je zvuk koji smo dobili novi standard za 21. stoljeće.” izjavio je Akira.

preneseno sa: musicshop.hr

 

Ček dis aut